Nederland Hotmail Klantenservice Nummer +44-1213185520

Hoe Hotmail-wachtwoord opnieuw in te stellen indien vergeten

Als je een situatie hebt meegemaakt waarin je je Hotmail ID-wachtwoord niet meer kunt herinneren, je werk en de gegevens in je e-mails op handen zijn, dan moet je echt veel hebben meegemaakt. Het is inderdaad nogal omslachtig om het wachtwoord van uw e-mailservice te verliezen, wat de enige sleutel is om toegang te krijgen tot uw hele hub van uw essentiële documenten, informatie, chats, bijlagen, afbeeldingen, enz. Hotmail heeft tenslotte veel veranderingen ondergaan nadat het in 1997 door Microsoft Corporation was gekocht en is verfijnd om Outlook.com te heten, hoewel de e-mailadressen hetzelfde zijn gebleven. Het was dus een beetje moeilijk voor gebruikers die eerder de hotmail-service gebruikten. Toch kan het vergeten van het wachtwoord van uw e-mailservice een ergste duw zijn wanneer het uiterlijk van de website helemaal verandert en dat is enigszins het geval met Hotmail, aldus rapporten.

Hoe dan ook, hier in dit artikel zullen we u twee methoden demonstreren, een op mobiele apparaten en een andere op desktop om de nodige wijzigingen door te voeren om het Hotmail-wachtwoord opnieuw in te stellen.

Methode #1: Reset Hotmail-wachtwoord op Android/iPhone

Bij deze methode zouden we gebruik maken van een mobiele telefoon om het hotmail-wachtwoord opnieuw in te stellen. Aangezien mobiele telefoons, of het nu Android of iPhones of iPads zijn, het gemakkelijkst te beoordelen zijn dan computers of desktops, is het een duidelijke manier om uw klus snel te klaren. De stappen voor de methoden worden als volgt genoemd:

 • Stap 1. Schakel uw mobiele telefoon in en tik in het menu op het app-pictogram "Outlook" dat eigenlijk een wit vak is met een blauw "O" -symbool erop.
 • Stap 2. Voer in het middelste gedeelte van de hoofdpagina uw e-mailadres in.
 • Stap 3. Tik nu in de buurt van de onderste regel van de pagina op de link "Mijn wachtwoord vergeten".
 • Stap 4. Vink op de volgende pagina het vakje aan voor "Ik ben mijn wachtwoord vergeten".
 • Stap 5. Tik op "Volgende" om door te gaan.
 • Stap 6. Voer de tekens in die u ter verificatie op het scherm te zien krijgt en druk op de optie "Volgende".
 • Stap 7. Vervolgens moet u uw hersteloptie kiezen, hetzij als e-mail of tekst.
 • Stap 8. Voer uw herstelmail in of de laatste vier cijfers van uw telefoonnummer, afhankelijk van het type hersteloptie dat u zojuist hebt geselecteerd, en tik op "Code verzenden" om een verificatiecode te ontvangen.
 • Stap 9. Voer de ontvangen code in het veld "Voer de code in" in en tik op "Volgende". U wordt doorverwezen naar een pagina voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.
 • Stap 10. Typ op de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord uw nieuwe wachtwoord in het veld "Nieuw wachtwoord" en voer het opnieuw in bij "Wachtwoord opnieuw invoeren" om de code te verifiëren. Druk op de knop "Volgende" om door te gaan.

En Lo! Je bent klaar. Nu kunt u zonder problemen uw e-mailservice die Outlook-app invoeren met het nieuw gemaakte wachtwoord.

Methode #2: Reset uw Hotmail-wachtwoord op de computer

Hoewel mobiele telefoons het handigste apparaat zijn om het vergeten wachtwoord opnieuw in te stellen, kunnen desktops je een betere interface bieden met meer speelmogelijkheden, wat je werk op zijn beurt gemakkelijker maakt. de stappen voor de methode zijn als volgt uitgewerkt:

 • Stap 1. Ga naar de website vanuit je favoriete browser:
 • Stap 2. Vink het vakje "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" bovenaan de pagina aan en klik op "Volgende".
 • Stap 3. Voer uw Hotmail-e-mailadres in en de verificatiecode onder het gedeelte "Voer de tekens in die u ziet" en klik op "Volgende".
 • Stap 4. Selecteer nu de optie voor het opnieuw instellen van uw account, ofwel een sms naar uw mobiele nummer of een e-mail naar een van uw extra e-mailadressen.
 • Stap 5. Klik op "Code verzenden" om de verificatiecode te ontvangen. Haal je code op van de locatie die je hebt gekozen.
 • Stap 6. Voer uw nieuwe code in het lege veld in het midden van de pagina in en klik op "Volgende" om naar de wachtwoordherstelpagina te gaan.
 • Stap 7. Voer op de wachtwoordherstelpagina uw nieuwe wachtwoord in het veld "Nieuw wachtwoord" in en typ het opnieuw in het veld "Wachtwoord opnieuw invoeren". Nadat u klaar bent, klikt u op "Volgende" om door te gaan.

Conclusie:

Het vergeten van uw wachtwoord voor uw e-mailservice is niet zo belangrijk als het weten hoe u het kunt herstellen of resetten nadat u het bent vergeten. Meestal zijn gebruikers zich er niet van bewust, zelfs als ze een e-mail-ID hebben. Maar er is niets om je zorgen over te maken. De methoden die hierboven in het artikel worden genoemd, zijn eenvoudig genoeg om te gebruiken, zelfs als u een beginner bent.