Nederland Hotmail Klantenservice Nummer +44-1223926311

Hoe in te loggen op uw oude Hotmail-account

Outlook is nu de officiële e-mailclient van Microsoft. Hoewel het bedrijf de ondersteuning voor Hotmail lang geleden heeft stopgezet, hebben sommige gebruikers nog steeds toegang tot hun oude Hotmail-accounts. Vaak is dit omdat andere platforms accountherstelinformatie naar hun Hotmail-adressen sturen. Laten we zonder verder oponthoud meteen beginnen en onderzoeken hoe u toegang kunt krijgen tot uw oude Hotmail-account.

Hoe kan ik inloggen op mijn oude Hotmail-account?

Microsoft heeft Hotmail-accounts al gemigreerd naar Outlook.com. Om toegang te krijgen tot uw oude mailbox en contacten, moet u uw account herstellen. U kunt het accountherstelformulier van Microsoft gebruiken om de klus te klaren. Het voordeel is dat u deze methode alleen kunt gebruiken als u tweestapsverificatie hebt ingeschakeld. Als u de optie hebt uitgeschakeld, kunt u het herstelformulier helaas niet gebruiken.

Om deze oplossing te gebruiken, heeft u een e-mailadres nodig waartoe u toegang heeft. Het hoeft niet uw persoonlijke e-mailaccount te zijn; elk e-mailaccount is voldoende. Ga naar account.live.com/acsr en voer het Hotmail-adres in dat je wilt herstellen. Typ vervolgens het e-mailadres dat Microsoft kan gebruiken om contact met u op te nemen.

Bevestig uw e-mailadres voor contact, controleer de beveiligingscode en volg de stappen op het scherm om het proces te voltooien. Microsoft zou binnen 24 uur contact met u moeten opnemen.

Houd er rekening mee dat Microsoft uw account automatisch deactiveert als u zich niet minimaal één keer per jaar aanmeldt bij uw e-mailaccount. Alle e-mails die naar het betreffende account worden verzonden, moeten worden teruggestuurd. Maar u kunt het account altijd opnieuw activeren als u het wachtwoord weet, en nieuwe e-mails zouden zonder problemen in uw inbox moeten belanden.

Na 5 jaar inactiviteit verwijdert Microsoft uw Hotmail-account echter automatisch. Als je een bericht krijgt dat je account niet bestaat, betekent dit dat je meer dan 5 jaar niet hebt ingelogd en het account is verwijderd. Met andere woorden, u kunt het niet herstellen.

Maak een nieuw account aan met het oude Hotmail-adres

Andere gebruikers suggereerden dat het maken van een nieuw Outlook-account met het oude Hotmail-adres misschien wel werkt. Start uw browser, open een nieuw tabblad in de incognitomodus en ga naar https://outlook.live.com/owa. Klik op Maak gratis account aan en volg de instructies op het scherm.

Koppel het oude Hotmail-account aan uw nieuwe e-mailclient

Probeer je oude Hotmail-account te koppelen aan je nieuwe e-mailclient en controleer of je toegang hebt tot je mailbox. Gebruik bij voorkeur een e-mailclient die niet van Microsoft is om de klus te klaren. Sommige gebruikers zeiden dat ze erin slaagden hun oude Hotmail-adressen aan Outlook te koppelen. Deze methode werkt echter mogelijk niet voor alle gebruikers.

Hier zijn de stappen die u moet volgen als u deze methode wilt gebruiken. Ga naar Outlook-instellingen, klik op E-mail synchroniseren en selecteer vervolgens Andere e-mailaccounts. Voer uw Hotmail-adres en wachtwoord in en koppel uw accounts.

Als u bijvoorbeeld Gmail gebruikt, gaat u naar Instellingen, selecteert u Accounts en Importeert u en gaat u naar E-mail van andere accounts controleren. Voeg uw Hotmail-account toe en controleer de resultaten.

Conclusie

Outlook is de nieuwe Hotmail. De enige manier om toegang te krijgen tot uw oude Hotmail-account is via de Outlook-webapp. Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Hotmail-account, gebruikt u het formulier voor accountherstel van Microsoft om toegang te krijgen tot uw account. Als het probleem zich blijft voordoen, koppelt u uw oude Hotmail-account aan uw nieuwe e-mailclient