Nederland Hotmail Klantenservice Nummer +44-1213185520

Hoe u uw Hotmail-accountwachtwoord kunt herstellen

Als u het wachtwoord van uw Hotmail-account bent vergeten, kunt u zich niet aanmelden bij uw Microsoft Hotmail-account. Het eerste dat bij u opkomt, is om het wachtwoord van het Hotmail-account te herstellen. In deel 1 zullen we u door de stappen leiden om het wachtwoord van uw Hotmail-account te herstellen door de online ondersteuning van de Microsoft-account beveiligingstool.

Zonder details over uw Hotmail-account (inclusief het e-mailadres, telefoonnummer of Skype-ID dat u gebruikte toen u uw Microsoft Hotmail-account aanmaakte), is het echter nauwelijks mogelijk om het verloren wachtwoord van uw Hotmail-account te herstellen. Maar er is een bepaalde handige manier om het vergeten wachtwoord van het Hotmail-account op te halen als u ooit het Hotmail-account hebt toegevoegd dat u wilt herstellen op uw lokale MS Outlook. Als je dat ooit hebt gedaan, ga dan naar deel 2 voor het antwoord.

Deel 1: Herstel het wachtwoord van het Hotmail-account online

Hoe u het wachtwoord van uw Hotmail-account kunt herstellen, hangt af van de herstel beveiligings functie die u ooit voor het Hotmail-account hebt ingesteld.

  • Stap 1: Controleer de link: https://account.live.com/ResetPassword.aspx
  • Stap 2: Voer uw Hotmail-account in en klik vervolgens op "Volgende".
  • Stap 3: Als u een e-mailadres of telefoonnummer aan Hotmail hebt toegevoegd, kunt u dit selecteren als verificatie om de beveiligingscode te ontvangen voor het herstellen van het wachtwoord van uw Hotmail-account en op "Volgende" klikken. Als dat niet het geval is, selecteert u "Ik heb geen van deze" en begint u met stap-7.
  • Stap 4: Verifieer het e-mailadres of telefoonnummer en klik op "Code verzenden" om de code te ontvangen.
  • Stap 5: Controleer uw e-mail of sms van de telefoon en voer de code die u ontvangt in het bewerkingsvak in. Klik vervolgens op "Volgende".
  • Stap 6: Reset een nieuw wachtwoord om uw Hotmail-account te herstellen. Klik vervolgens op "Volgende". Inmiddels is uw wachtwoord succesvol gewijzigd.
  • Stap 7: Als u geen andere verificatie heeft zoals hierboven beschreven, moet u een verzoek indienen bij het Microsoft-account team, zodat ze uw informatie over het verloren Hotmail-account kunnen controleren. Vul de relevante informatie die u zich herinnert zo goed mogelijk in en klik op "Volgende". U krijgt binnen 24 uur antwoord. En volg dan de instructie of het advies dat ze geven.

Deel 2: Vergeten wachtwoord voor Hotmail-account offline ophalen

Als het verloren Hotmail-account is toegevoegd aan de lokale Microsoft Outlook-software, is het eenvoudig genoeg om het wachtwoord van het Hotmail-account te herstellen. We zullen Cocosenor Outlook Email Password Tuner gebruiken, een hulpprogramma voor wachtwoord herstel om het vergeten wachtwoord van het Hotmail-account in Outlook op te halen.

  • Stap 1: Download de Outlook-e-mail wachtwoordtuner. Installeer het op uw pc.
  • Stap 2: Start het en klik vervolgens op de knop "Herstellen". In een oogwenk worden alle wachtwoorden van het account dat aan Outlook is toegevoegd, volledig hersteld en opgehaald.
  • Stap 3: Klik op de knop "Opslaan" om alle herstelde informatie op te slaan in een lokaal bestand.

Let op: alleen bij aanschaf voor de volledige versie kan het wachtwoord (langer dan 3 karakters) volledig worden weergegeven.